IP камери за наблюдение на паркомясто

Паркомясто под охрана

IP камерата ще осигури вашето спокойствие и сигурност

Нашумялата напоследък технология на IP камерите - камерите с web базиран софтуер, предлагат нови възможности, една от които е наблюдение на паркомястото. Високото качество ( от 1 до 5 MPx ), възможността да "снимат" в пълен мрак, свързващи се към домашния интернет, даващо възможността за наблюдение от произволен включен компютър или смартфон, и не на последно място достъпната цена, правят качествата на IP камерите незаменими за наблюдение и охрана на обекти. Единственото, което Ви е необходимо, е достъп до Интернет и захранване от мрежата. Подходящо монтирани на балкона или на парапета, камерите предоставят възможността по всяко време да погледнете дали автомобилът е на мястото си. Идеална за целата е IP камерата модел AE-1AA1-3602-V. За демонтрация на качествата й "на живо" може да използвате следния линк : http://homeip.varna.cablebg.net:90 , user: demo , pass: demo. Камерата работи с повечето браузъри, но ако използвате IE е необходимо да разрешите ActiveX приложенията му. Кратка инструкция, която да Ви помогне да погледнете с мострата може да намерите тук.
IP камерата ще охранява обекта 24 часа в денонощието безуморно. Единствено са необходими няколко условия за свързването и настройката й - захранващо напрежение от мрежата наблизо и достъпна LAN мрежа ( може да е от домашния интернет). Повечето интернет доставчици вече предоставят статичен IP адрес или динамичен такъв (DynDns), който Ви е необходим за свързаването от отдалечени места с камерата. Достатъчно е да се настрои веднъж и той ще ви пренасочва винаги, даже и когато доставчика ви смени адреса.

Венерджи Консулт

IP камерата вижда и нощем при пълен мрак

Ползите и предимствата от такава инсталация са много - наблюдение на област от пространството непрекъснато, запис при възникване на движение ( необходимо е в случая да се постави и записващо устройство - NVR), непрекъснато наблюдение по всяко време от всяко място с компютър ( мобилен или стационарен ), със смартфон или с таблет. Това внася допълнително спокойствие на собственика на паркомястото, когато е на почивка или извън града, като погледне както се случва с ценната му движима собственост. Не случайно хората, които дълго време отсъстват от дома - постоянно пътуващи по работа, или такива, които не живеят наблизо, да наблюдават автомобила, гаража или къщата си.
Инсталацията се прави първоначално при пуска и после не е необходима настройка за наблюдение. Условие е да има постоянно свързан кабелен Интернет, което в наши дни като надежност вече не е проблем. Трафикът, който IP камерата използва за запис и/или наблюдение е около 1-2 MBit, нещо което всички оператори изпълняват вече. При монтиране на записващо устройство NVR, можете да свържете няколко IP камери, даже и те да не са на едно и също място. Записите ще се съхранват в NVR-a и при необходимост могат да се копират или преглеждат локално или отдалечено. Така комбинирана системата с други IP камери ще стане мултифункционална, тъй като могат да се наблюдават различни обекти едновременно - гаража, паркомястото в града, вилата на село и ако искате и входното антре вкъщи.
Създадена с цел да вижда и нощем - до около 20-30 м , благодарение на монтираните мощни инфрачервени светодиоди, функционалността й на предложената цена е изключително конкурентна. Като пример : инсталирана на балкон на 4-ти етаж спокойно може да наблюдава целия паркинг пред кооперацията - ето възможност да се кооперирате със съседите си.
Венерджи Консулт предлага не само да си закупите, а и да инсталира и настрои системата за осигуряване на вашето спокойствие и надежност на движимите ви вещи в несигурните времена, в които живеем напоследък.