Модерен и сигурен електронен ключ за Вашия дом

УМНА КЪЩА • АВТОМАТИЗАЦИЯ НА СГРАДИ

Електронното заключване в комбинация с алармена система с GSM дайлер, повишава значително сигурността на Вашия дом

Като отговор на нарастващата престъпност, в нашия бит масово навлязоха системите за сигурност. Все повече нараства желанието на хората да осигурят пълна защита на дома и имуществото си. Алармените системи са задължително, но недостатъчно средство за охрана. Те ни информират при нахлуване в имота ни, но не го предотвратяват. Традиционните брави и заключващи механизми са лесни за манипулиране.

Поради всичко това, ние от Венерджи Консулт предлагаме на нашите клиенти системи за електронно заключване на техния имот. Те могат да се използват, както като надграждане на вече съществуваща охранителна система, така и самостоятелно.

При електронното заключване се използват чипове, RFID карти или четци на пръстови отпечатъци за достъп до охранявания обект, а самото заключване се осъществява чрез мощен електромагнит или електромагнитна брава тип болт. Според предпочитанията на клиента системата може да бъде настроена като постоянно заключена /влизането се осъществява чрез чип, а излизането с бутон за изход/, да е заключена само когато сме извън дома ни или да се управлява двустранно /можем да управляваме заключването и от вън и от вътре/.

Електронното заключване с електромагнит притежава редица предимства пред традиционните заключващи системи. Такива са голямата сигурност и много дългия експлоатационен живот, дължащи се на липсата на триещи се елементи и механични ключалки. Друго предимство е ограничения достъп чрез използването на чипове и карти програмирани за конкретния обект и невъзможност за тяхното копиране.

Използването на система за електронно заключване в комбинация със алармена система с GSM дайлер прави домът ни едно много по-сигурно място, а живота ни по-спокоен.