Видеонаблюдение

Видеонаблюдение от Венерджи Консулт

Чрез видеонаблюдението ще направите вашата система за сигурност по надеждна и функционална. Ето някои нашите типови предложения за Готови системи.

Видеонаблюдението е основна част от изграждането на съвременните сгради. Чрез камерите за видеонаблюдение може да се осъществява непрекъснат контрол и охрана, осигуряващи спокойствието ни. Видеонаблюдението е изключително важна част от изграждане на Умната къща, поради което проектирането и изграждането му трябва да се извърши професионално.

Неоспорим факт е, че изграждане на такива системи намалява престъпността в пъти, повишава се производителността на труда и се увеличава сигурността на следените обекти. В медиите съществуват достатъчно доказателства от ефективността на система за видеонаблюдение. Не случайно всички големи промишлени и търговски обекти се проектират или доизграждат с такива системи за видеонаблюдение.

Наши обекти

Част от нашите обекти

Проектирането на системата за видеонаблюдение не включва само монтирането на камери и записващи устройства. Качествено проектираната и изградена система, изисква добър екип от проектанти и техници, за разгръщането на възможностите на системата. Добре подбраните елементи на системата ще доведе до получаване на оптимална цена и възможности. Дали записващото устройство да бъде с кепчър платка или видеорекордер решава клиента, като и в двата случая се предоставя възможност за отдалечено наблюдение и администрация по Интернет.

Нова серия IP камери запълва нишата на евтини системи за видеонаблюдение, състоящи се от няколко камери за магазини, офиси и дори като "бебефони". IP камерите имат възможност за WiFi връзка с рутер, което облекчава собственика от досадното прекаване на кабели. Необходим е само контакт със захранване и можете да наблюдавате камерата "на живо" даже и от друг континент.

03/19/2013 - 11:13

Изглед от някои наши обекти

"Венерджи Консулт"ЕООД е в партньорство с водещи вносители на системи за видеонаблюдение и аксесоарите за тях. Съвместната ни работа допринася за по-достъпни и качествени услуги за видеонаблюдението във Варна, а и в цялата страна. В новооткрития ни офис във Варна и в офисите ни в София и други градове, можете да намерите и закупите елементи за видеонаблюдение на най-ниските цени във Варна и региона. Видеорекордери, камери за денонощно наблюдение, IP камери, захранвания, клеми, букси, кабели, аксесоари и специализирани камери в голямо разнообразие и наличност са изложени на нашите клиенти.

Екипът от специалисти и инженери ще Ви предложи най-добрия проект, напълно безплатно, за изграждане на система за видеонаблюдение и ще го изпълни в съкратени срокове и качествено. След изтичане на гаранционния период можем да Ви предложим и подръжка на системата в рамките на работния ден, с цел да не се лишавате от ползите на системата си.