Видеонаблюдение "на живо" от Варна

Венерджи Консулт | Видеонаблюдение Варна

Красивият Варненски залив през погледа на 2 MPx камера, монтирана от Венерджи Консулт. Достъпна за свободно наблюдение на "живо". За да разберете как да я използвате, погледнете статията по-долу.

"Венерджи Консулт"ЕООД предоставя възможността да "погледнете на живо" във Варна чрез системи за видеонаблюдение, монтирани на територията на град Варна и в офиса на компанията. За да стане възможно това е необходимо да се разрешат ActiveX контролите на IE, и да се инсталира едно приложение, което системата ни предоставя.

За демонстриране на качествата и възможностите на новата серия IP камери. , предлагаме на нашите клиенти видят следните линкове : Варненски залив - 2 MPx камера, предлагаща панорамна гледка на град Варна (потребителско име : demo , парола: demo). Камера монтирана в офиса на Венерджи Консулт - Умна Къща, можете да видите оттук : IP камера - TRX-J015MPX-13 - позволяваща дистанционно управление на преместването. потребителско име : demo , парола: demo.
Софтуерът на камерите работи само с Internet Explorer с AxtiveX приложенията, поради което е необходимо първоначално да разрешите тези приложения в IE->Tools->Internet Options->Security->Custom Level->ActiveX Controls and Plug-ins = Enable или от тук .

За демонстрация на едни от най-новите ни системи за видеонаблюдение - с хибридно DVR-устройство, обединяващо аналогови и цифрови камери ( в частност IP камери ), Ви предоставяме следната връзка : Система с HVR - TRX-9016AHD . За целта е необходимо да влезете с Internet Explorer и да въведете потребителското име : demo , парола : demo. Отметнете "Connect all video (Main Stream)", за да се отворят веднага изображенията от камерите, като разбира се сте разрешили ActiveX контролите в браузъра.

Предимствата на IP камерите за видеонаблюдение :
- новата серия мегапикселови камери е с изключително висока резолюция ;
- ниска цена на системата - за малки обекти, от порядъка на 2-3 камери, не е необходимо да закупувате компютър или видеорекордер, камерата ще записва на всеки компютър свързан с Интернет ;
- лесна инсталация - необходимо е само да ги свържете към захранващата мрежа с приложения в комплекта адаптор ( за камерите, които не са безжични, т.е. wifi, е необходимо да се свържат към мрежата с кабел ) ;
- предлагаме IP камери, както за вътрешен, така и за външен монтаж ( влагоизолирани ) ;
- моторизирано наблюдение ( при някои модели ) - възможно е оператора да завърта камерата в диапазон - хоризонтално 0-270° и вертикално 0-90°. Така се покрива голям диапазон за наблюдение, без да е неоходимо инсталиране на други камери.
- talkback функция - с вградения микрофон и високоговорител можете да общувате с наблюдаваните ( само за някои модели ) ;
- управление на консуматор през интерфейса на камерата - вградено маломощно реле, което може да задейства контактор ;
- възможности за изпращане на снимки на имейл и по FTP сървър при наличие на алармено събитие ( движение, задействане на датчик ) ;
- възможност за запис в определен часови интервал ;
- без необходимост от компютър в помещението, където е монтирана. Необходимо е само връзка към Интернет и рутер.
- CMS софтуер за наблюдение на 36 камери едновременно .

Усилията на "Венерджи Консулт" са насочени към запълване на нишата от евтини решения за всеки дом, офис или сграда. Големият интерес към тези наши продукти ни показва, че сме на прав път.
Очаквайте скоро и други камери "на живо" монтирани във Варна.