Видеонаблюдение в Бургас

Видеонаблюдение Бургас

Бурното развитие на Бургас последните години доведе до по-голямо търсене на системи домашна автоматизация (Умна къща), видеонаблюдение и системи за сигурност

Екипът на Венерджи Консулт разшири своята дейност и вече предлага и услуги на територията на Бургас и областта. Чрез квалифицираният персонал и отличната материална база, започнахме да обслужваме и предлагаме нови услуги и в Бургаска област и курортите по Южното Черноморие. Концентрацията на обекти, където можем да предлагаме нашите услуги - домашна автоматизация, видеонаблюдение, системи за сигурност и охрана, пожароизвестяване и др., предопредели да създадем екип, който да обслужва и тази дестинация.
Домашната автоматизация - Умен дом става все по-достъпна с ниските си цени, а и по-функционална. Управление на къщи, семейни хотели, къщи за гости от разстояние, става интересна възможност и разкрива много възможности. Например в зимния сезон, когато имате заявка за гости, не е нужно да посещавате сградата, за да пуснете отоплението, подгряването на топла вода и климатиците предварително. Това се случва лесно с мобилен телефон или компютър.

Венерджи Консулт Видеонаблюдение

Курортните комплекси по Южното Черноморие се оборудват със съвременни системи за охрана и наблюдение

Видеонаблюдение имат повечето изградени сгради вече в региона на Бургас. Системите за видеонаблюдение сами по себе изискват подръжка и ремонт на няколко месеца, поради факта, че са изложени на външни атмосферни влияния. Тук екипите на Венерджи Консулт знаят най-добре как да направят профилактика на системата за видеонаблюдение, за да Ви служи още дълго време. Достъпната цена и качеството на изображението, което се повиши значително последно време, допринасят за по-качествено наблюдение на сградата с цел охрана или контрол.
Изграждане на системи за сигурност на къщи, вили, хотели и отдалечени обекти, като пчелини и овощни градини, е наш приоритет за защита имуществото на клиентите ни. С подходящи gsm дайлери охраняваме успешно пчелните кошери, овощните градини, отдалечени хижи и вили. Известяването на събитието става чрез gsm мрежата и отпада задължението за сключване на договор с охранителна фирма (СОТ).
С нашето решение за облужване на региона на Бургас се надяваме да допринесем за повишаване на качеството на изградените системи. Настоящият магазин във Варна ще обслужва клиентите ни и в Бургас, като гарантира ниски конкурентни цени и високо качество. Нашата цел е да сме по-близо до клиентите и да правим всичко по силите си за тяхното спокойствие и сигурност.